Find blæk og toner her

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

MP Kontorcenter A/S
CVR-nr. 20780681
Jernbanegade 6, 7900 Nykøbing Mors

kontakt@billigdraaber.dk

Betalingsvilkår:

Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på billigdraaber.dk: VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro. (Vi tager ikke kortgebyr)

Betaling med fakturaer forudsætter positiv kreditvurdering. Fakturaer vil blive afsendt efter ordren er sendt, til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen. Betalingsbetingelserne er netto 8 dage, hvis ikke andet er aftalt.

Ordrer, der er købt kontant med betalingskort, får først trukket beløbet, når ordren er afsendt. Betalingen af faktura skal ske senest den dato, fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdato beregnes 2% i renter pr. måned, indtil det forfaldne er betalt. Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,- Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne forfaldne renter og omkostninger – derefter på gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav på MP Kontorcenter A/S, som ikke er skriftligt godkendt af MP Kontorcenter A/S og har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købssummen på grund af modfordringer af nogen art.

Priser:

Alle priser på billigdraaber.dk og andet salgsmateriale fra MP Kontorcenter A/S som udgangspunkt oplyst inkl. moms, hver mindre andet fremgår.

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og MP Kontorcenter A/S kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.

Oplyste priser er altid eksklusiv fragt.

Fragt:

Fragtgebyr på kr. 39 til kr. 49 inkl. moms, alt efter den af kunden valgte leveringsmetode.

Leveringsbetingelser:

Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 14.00 på hverdage, leveres inden for 1-3 hverdage til alle bofaste dele af landet. Varer leveres enten med GLS, Danske Fragtmænd eller PostNord.

Vi forbeholder os retten til at levere en ordre ad flere omgange, afhængig af varens lagerstatus.

Fortrydelsesret:

Fortryder køber sit køb, har man 14 dage til at oplyse MP Kontorcenter A/S, at man ønsker at fortryde købet og gøre brug af sin fortrydelsesret. Herefter har man yderligere 14 dage til at returnere varen.

Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Hvis den returnerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar.

Returomkostningerne afholdes af afsender.

Tilbagebetaling sker inden for 5 hverdage efter at MP Kontorcenter A/S har modtaget det returnerede på vores lager.

Varen sendes til:

MP Kontorcenter A/S
Jernbanegade 6
7900 Nykøbing Mors

Vi modtager kun returvarer, der sendes til denne adresse og med et returordrenr. påført pakken.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker returneret pr. efterkrav.

Køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – man må prøve varen på samme måde, som hvis man prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at køber ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængigt af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må man altså gøre det samme, som man må i en fysisk butik. Man må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt.

Hvis køber fortryder sit køb, får man naturligvis det beløb tilbage, som man har betalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som køber hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre køber inden da kan fremlægge dokumentation for, at vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret:

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare, kan MP Kontorcenter A/S vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten.

Reklamation vedrørende manglende varer eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varerne. Sker dette ikke, kan MP Kontorcenter A/S ikke holdes ansvarlig for dette.

For at gøre brug af reklamationsret skal man sende en mail til peter@mpkontorcenter.dk med en beskrivelse af reklamationen, samt en kopi af fakturaen eller ordrebekræftelsen. Vedhæft gerne et billede af evt. defekt eller mangel.

Vigtig info:

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leveringssvigt af tredjepart herunder force majeure.

Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører, tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

Produktansvar:

MP Kontorcenter A/S kan kun holdes ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at MP Kontorcenter A/S er direkte årsag til skaden. MP Kontorcenter A/S hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.

Persondatapolitik

Læs vores persondatapolitik/Privatlivspolitik her https://billigdraaber.dk/privatlivspolitik/