Find blæk og toner her

Kundecenter – Bestilling

Sådan laver du en bestilling

I indkøbskurven kan du se alle dine varer og den samlede pris, og du kan frit ændre I antallet af varer.

Under din bestillingsliste skal du herefter udfylde navn og adresse og vælge betalingsform.

Betalingsformen kan være kreditkort eller faktura (gælder kun virksomhed).

Du kan læse mere om betalingsformerne her på siden – se under sikkerhed og betalingskort.

Betaling

  • Dankort: Hvis du vælger dankort kommer du til en betalingsside, hvor du skal udfylde kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre. Betalingen foregår i samarbejde med PBS International. PBS International er ejet af de danske banker.
  • Faktura: Som virksomhed har du mulighed for at vælge betaling via faktura. Du har som privat virksomhed 10 dages kredit og som offentlig virksomhed 21 dages kredit. Eftersom håndteringen af betalinger per faktura er mere ressourcekrævende end f.eks. betaling med dankort, pålægges et gebyr på kr. 15,00 som dækker de ekstra omkostninger der er forbundet med en fakturabetaling. For at bestille pr. faktura skal du oplyse kontaktperson, telefonnummer, emailadresse og cvr-nummer.

Køv via vores app

Vi har sørget for at det er hurtig og nemt at bestille vores produkter, derfor har vi lavet en app til både Apple og android, så du nemt kan bestille vores produkter, samt samle vores points og senere gratis blækpatroner eller toner.

Download vores app her: Apple – Android

Du kan ringe og tale med en kundeservicemedarbejder som vil tage imod din bestilling. Du har mulighed for at betale på samme vis som det er tilfældet ved køb på hjemmesiden.

Husk at skrive hvilken printer du har og hvor mange printerpatroner, du ønsker. Samt dit navn og adresse, din e-mail og dit telefonnummer.

Guide til søgning
Når du skal finde informationer eller en vare på hjemmesiden, så er det lettest at bruge søgefeltet.

I søgefeltet kan du skrive navnet på det du skal finde, eller på f.eks. den printermodel du ønsker at finde printerpatroner til.

Du kan også nøjes med at skrive blot en del af ordet på det du søger efter. Hvis du f.eks. søger efter printeren af typen Canon Pixma IP2400 så skriv f.eks. 2400 i søgefeltet og du får et søgeresultat, hvor printeren fremgår af listen. Du kan også søge på pixma, hvorefter der kommer en liste, hvor printeren er.