Find blæk og toner her

Kundecenter – Sikkerhed

Sikkerhed og betaling

Sikkerhed ved nethandel

Når du bestiller varer på Billigdraaber.dk’s hjemmeside håndteres betalingen med kort af Nets. Alle overførsler mellem os og Nets er krypterede og sker via den mest sikre teknologi.

Betaling med kreditkort
Betaling med kreditkort foregår i samarbejde med Nets. Når du godkender ordren bliver beløbet reserveret på din konto og de trækkes først ved afsendelse af varen.

Forbrugerstyrelsen udtaler (jf. www.forbrug.dk):
Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, må normalt anses for at være en sikker betalingsmetode.

Når du har betalt med et betalings- eller kreditkort på denne måde, kan banken føre dine penge tilbage:

  • varen eller ydelsen ikke bliver leveret.
  • sælgeren opkræver mere end det aftalte beløb.
  • du udnytter din fortrydelsesret ved at undlade at modtage varen.
  • der er hævet på din konto uden din tilladelse.

Betaling pr. faktura (gælder kun virksomheder)
Ved nye faktura kunder tillader vi os at kreditvurdere hver kunde enkeltvis. Derfor er oplysning af CVR-nr., kontaktperson og telefonnummer påkrævet. For at sikre bedst fremtidig samarbejde vil vi, i nogle tilfælde, tillade os at kontakte kontaktpersonen, i forbindelse med betalingen eller andre spørgsmål om virksomheden. Hvis du ønsker en større kredit skal du henvende dig til Billigdraaber.dk (via e-mail kontakt@billigdråber.dk.

Betalingen foregår via girokort og der er 8 dages kredit for virksomheder. Hvis beløbet ikke betales inden kreditten er udløbet sender vi dig en påmindelse. Der påregnes et rykkergebyr på kr. 100,- (ekskl. moms) pr. påmindelsesskrivelse. Der debiteres desuden morarente på 2,00 procent per påbegyndt måned.