Cart

Du har ingen vare i kurven.

Cart

Du har ingen vare i kurven.

Hvem er vi & hvad laver vi?

Vi er en webshop, som sælger billig blækpatroner og toner, derudover har vi sortimenter inden for kontorartikler, firmagaver og vin. Vores hovedprodukt er Blæk og toner, da vi prøver at skabe billigere blæk og toner med samme kvalitet, hvilket vi mener vi har gjort med et samarbejde med BlyBird.

Vi er en lokal virksomhed, som holder til i Nykøbing Mors, hvor vi også har kontor og lager.

Vores mission

Vores mission med virksomheden er at skabe en webshop med salg af det billigste blækpatroner og toner, da vi mener at markedets priser ligger langt over hvad det burde. Derfor kan vi også kalde os Danmarks billigste.

Mission er at yde en god kundeservice og være de billigste på markedet. Vi sætter altid vores kunder som første prioritet!

Historien bag Billigdråber

Historien stammer helt tilbage i år 2016 en sommer, hvor teamet bag Billigdrpber sad og tænkede over hvor høje priserne var på deres blækpatroner og toner nede i deres butik, hvilket gjorde de fik lysten til at tage kampen op med de store mærker, som canon og hp, som står får 65% af omsætningen på verdensplan. Derfor startede de billigdråber.dk for at gøre blæk og toner billigere!

Medarbejder

Stine Mortensen
Marketingsansvarlig

Kristian Jørgensen
Webudvikler