Cart

Cart

Hvem er vi & hvad laver vi?

Vi er en webshop, som sælger billig blækpatroner og toner, derudover har vi sortimenter inden for kontorartikler, firmagaver og vin. Vores hovedprodukt er Blæk og toner, da vi prøver at skabe billigere blæk og toner med samme kvalitet, hvilket vi mener vi har gjort med et samarbejde med BlyBird.

Vi er en lokal virksomhed, som holder til i Nykøbing Mors, hvor vi også har kontor og lager.

Vores mission

Vores mission med virksomheden er at skabe en webshop med salg af det billigste blækpatroner og toner, da vi mener at markedets priser ligger langt over hvad det burde. Derfor kan vi også kalde os Danmarks billigste.

Mission er at yde en god kundeservice og være de billigste på markedet. Vi sætter altid vores kunder som første prioritet!

Historien bag Billigdråber

Historien stammer helt tilbage i år 2016 en sommer, hvor Peter Rasmussen sad hjemme og tænkede over hvor høje priserne var på deres blækpatroner og toner nede i deres butikker, hvilket gjorde han fik lysten til at tage kampen op med de store mærker, som canon og hp, som står får 65% af omsætningen på verdensplan. Derfor startede han billigdråber.dk for at gøre blæk og toner billigere!

Medarbejder

Peter Rasmussen
Adm. Direktør

Stine Mortensen
Marketingsansvarlig

Kristian Jørgensen
Webudvikler

5% RABAT
5% RABAT
5% RABAT
5% RABAT
5% RABAT
10% RABAT
10% RABAT
15% RABAT
25% RABAT
250 DKK Gavekort
500 DKK Gavekort
VIND IPhone XS
PRØV LYKKEN! VI SPILLLER OM EN IPHONE XS 64GB!
Prøv vores lykkehjul og se om du kan vinde nogle af vores fede præmier! Det eneste du skal gøre, er at indtaste din e-mail nedenfor.
Vind IPhone XS 64 GB. Du bliver automatisk kontaktet hvis du vinder!